دکتر نیاز محمدزاده معتقد است استفاده از مغزدانهها برای تزئین شیرینی جات منجر به افزایش کالری آنها خواهد شد. با این حال میوهها و مغزدانهها در مقایسه با سایر مواد تزئینی شیرینی از جمله شکر، پودر قند و شربت ذرت انتخاب مناسبتری هستند. دکتر وفا نیز معتقد است شیرینیهای مغزدانهدار به نسبت شیرینیهای خامهای کالری کمتری دارند اما نسبت به شیرینیهای بیسکویتی کالریشان بیشتر است. به گفته این متخصص، در تهیه شیرینیها معمولا بهترین مغزدانهها به کار نمیروند بلکه از مغزدانههای خرد شده و با کیفیت پایینتر استفاده میشود. در واقع از آنجایی که این مغزدانهها با سایر اجزای شیرینی مخلــوط میشوند و حــرارت میبینند دیگر نمیتوانید کیفیت اصلی آنها را تشخیص دهید. با این حال ارزش تغذیهای شیرینیهای دانمارکی کمی بیشتر از شیرینیهای ساده است. تارت میوهای نیز اگر همراه با خامه و کرم باشد جزء شیرینیهای پرکالری محسوب میشود.
شیرینی های مربایی هم از آنجایی که دارای قند ساده بیشتری هستند، منجر به افزایش دریافت انرژی و قند و لیپیدهای خون میشوند. بنابراین دکتر محمدزاده توصیه میکند مصرف آنها را محدود کنید. این متخصص در مورد شیرینیهایی که با ژله تزئین میشوند نیز توضیح میدهد که نصف لیوان ژله معمولی 60 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین ژله نیز باعث افزایش کالری شیرینی میشود. دکتر وفا اما معتقد است ژله به تنهایی تراکم کالری بالایی ندارد، با این حال اگر با خامه یا بستنی ترکیب شود، کالری خیلی بالایی پیدامیکند.
از صبحانههای سنتی کشورمان غافل نشوید. با آرد، تخممرغ و شیر میتوانید معجزه کنید. خاگینه یک خوراک مقوی و خوشمزه برای بچههایی است که حوصله خوردن صبحانه ندارند، بنابراین باید بیشترین ارزش غذایی را در چند لقمه برایشان بگنجانید. پس فراموش نکنید که به ظاهر این خوراک برسید. روی خاگینه حتما زنجبیل و پودر هل پخش کنید چون عطر فوقالعادهای به آن میبخشد.
شما می توانید یک تکه پیتزا را برای صبحانه آماده کنید به این ترتیب که یک تکه نان ترد را در نظر گرفته ، 3 قاشق غذاخوری پنیر کم چرب روی آن ریخته و تکه های برش زده شده گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید و در پایان مقداری روغن زیتون (حدود 1 قاشق چای خوری ) و مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بریزید.
اگر شما جزء گروه کسانی هستید که صبح ها باید یک پنکیک صبحانه که بسیار سریع آماده می شود را میل کنید به شما پیشنهاد می شود یک تخم مرغ کاملا سفت شده را در میان دو لایه نان گرد سبوس دار قرار دهید که حاوی پروتئین زیادی بوده و بدون چربی می باشد .حتی می توانید فقط زیر آن را نان بگذارید و نان رویی آن را بردارید و برای اضافه کردن فیبر بیشتر می تواند یک پرتقال تازه را هم به ان اضافه کنید.
دکتر نیاز محمدزاده معتقد است استفاده از مغزدانهها برای تزئین شیرینی جات منجر به افزایش کالری آنها خواهد شد. با این حال میوهها و مغزدانهها در مقایسه با سایر مواد تزئینی شیرینی از جمله شکر، پودر قند و شربت ذرت انتخاب مناسبتری هستند. دکتر وفا نیز معتقد است شیرینیهای مغزدانهدار به نسبت شیرینیهای خامهای کالری کمتری دارند اما نسبت به شیرینیهای بیسکویتی کالریشان بیشتر است. به گفته این متخصص، در تهیه شیرینیها معمولا بهترین مغزدانهها به کار نمیروند بلکه از مغزدانههای خرد شده و با کیفیت پایینتر استفاده میشود. در واقع از آنجایی که این مغزدانهها با سایر اجزای شیرینی مخلــوط میشوند و حــرارت میبینند دیگر نمیتوانید کیفیت اصلی آنها را تشخیص دهید. با این حال ارزش تغذیهای شیرینیهای مغزدانهدار کمی بیشتر از شیرینیهای ساده است. تارت میوهای نیز اگر همراه با خامه و کرم باشد جزء شیرینیهای پرکالری محسوب میشود.
شیرینی های مربایی هم از آنجایی که دارای قند ساده بیشتری هستند، منجر به افزایش دریافت انرژی و قند و لیپیدهای خون میشوند. بنابراین دکتر محمدزاده توصیه میکند مصرف آنها را محدود کنید. این متخصص در مورد شیرینیهایی که با ژله تزئین میشوند نیز توضیح میدهد که نصف لیوان ژله معمولی 60 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین ژله نیز باعث افزایش کالری شیرینی میشود. دکتر وفا اما معتقد است ژله به تنهایی تراکم کالری بالایی ندارد، با این حال اگر با خامه یا بستنی ترکیب شود، کالری خیلی بالایی پیدامیکند.
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی برای شام است که از مواد اصلی آن میتوان به گوشت، سیب زمینی، پیاز و بِه اشاره کرد. تاس کباب را میتوان با گوشتهای مختلفی از جمله گوشت خورشتی، گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده آماده کرد اما جالب است بدانید که این غذای خوشمزه را حتی میتوان بدون گوشت نیز آماده کرد.
دکتر نیاز محمدزاده معتقد است استفاده از مغزدانهها برای تزئین شیرینی جات منجر به افزایش کالری آنها خواهد شد. با این حال میوهها و مغزدانهها در مقایسه با سایر مواد تزئینی شیرینی از جمله شکر، پودر قند و شربت ذرت انتخاب مناسبتری هستند. دکتر وفا نیز معتقد است شیرینیهای مغزدانهدار به نسبت شیرینیهای خامهای کالری کمتری دارند اما نسبت به شیرینیهای بیسکویتی کالریشان بیشتر است. به گفته این متخصص، در تهیه شیرینیها معمولا بهترین مغزدانهها به کار نمیروند بلکه از مغزدانههای خرد شده و با کیفیت پایینتر استفاده میشود. در واقع از آنجایی که این مغزدانهها با سایر اجزای شیرینی مخلــوط میشوند و حــرارت میبینند دیگر نمیتوانید کیفیت اصلی آنها را تشخیص دهید. با این حال ارزش تغذیهای شیرینیهای دانمارکی کمی بیشتر از شیرینیهای ساده است. تارت میوهای نیز اگر همراه با خامه و کرم باشد جزء شیرینیهای پرکالری محسوب میشود.
شیرینی های مربایی هم از آنجایی که دارای قند ساده بیشتری هستند، منجر به افزایش دریافت انرژی و قند و لیپیدهای خون میشوند. بنابراین دکتر محمدزاده توصیه میکند مصرف آنها را محدود کنید. این متخصص در مورد شیرینیهایی که با ژله تزئین میشوند نیز توضیح میدهد که نصف لیوان ژله معمولی 60 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین ژله نیز باعث افزایش کالری شیرینی میشود. دکتر وفا اما معتقد است ژله به تنهایی تراکم کالری بالایی ندارد، با این حال اگر با خامه یا بستنی ترکیب شود، کالری خیلی بالایی پیدامیکند.
از صبحانههای سنتی کشورمان غافل نشوید. با آرد، تخممرغ و شیر میتوانید معجزه کنید. خاگینه یک خوراک مقوی و خوشمزه برای بچههایی است که حوصله خوردن صبحانه ندارند، بنابراین باید بیشترین ارزش غذایی را در چند لقمه برایشان بگنجانید. پس فراموش نکنید که به ظاهر این خوراک برسید. روی خاگینه حتما زنجبیل و پودر هل پخش کنید چون عطر فوقالعادهای به آن میبخشد.
شما می توانید یک تکه پیتزا را برای صبحانه آماده کنید به این ترتیب که یک تکه نان ترد را در نظر گرفته ، 3 قاشق غذاخوری پنیر کم چرب روی آن ریخته و تکه های برش زده شده گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید و در پایان مقداری روغن زیتون (حدود 1 قاشق چای خوری ) و مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بریزید.
اگر شما جزء گروه کسانی هستید که صبح ها باید یک پنکیک صبحانه که بسیار سریع آماده می شود را میل کنید به شما پیشنهاد می شود یک تخم مرغ کاملا سفت شده را در میان دو لایه نان گرد سبوس دار قرار دهید که حاوی پروتئین زیادی بوده و بدون چربی می باشد .حتی می توانید فقط زیر آن را نان بگذارید و نان رویی آن را بردارید و برای اضافه کردن فیبر بیشتر می تواند یک پرتقال تازه را هم به ان اضافه کنید.
دکتر نیاز محمدزاده معتقد است استفاده از مغزدانهها برای تزئین شیرینی جات منجر به افزایش کالری آنها خواهد شد. با این حال میوهها و مغزدانهها در مقایسه با سایر مواد تزئینی شیرینی از جمله شکر، پودر قند و شربت ذرت انتخاب مناسبتری هستند. دکتر وفا نیز معتقد است شیرینیهای مغزدانهدار به نسبت شیرینیهای خامهای کالری کمتری دارند اما نسبت به شیرینیهای بیسکویتی کالریشان بیشتر است. به گفته این متخصص، در تهیه شیرینیها معمولا بهترین مغزدانهها به کار نمیروند بلکه از مغزدانههای خرد شده و با کیفیت پایینتر استفاده میشود. در واقع از آنجایی که این مغزدانهها با سایر اجزای شیرینی مخلــوط میشوند و حــرارت میبینند دیگر نمیتوانید کیفیت اصلی آنها را تشخیص دهید. با این حال ارزش تغذیهای شیرینیهای مغزدانهدار کمی بیشتر از شیرینیهای ساده است. تارت میوهای نیز اگر همراه با خامه و کرم باشد جزء شیرینیهای پرکالری محسوب میشود.
شیرینی های مربایی هم از آنجایی که دارای قند ساده بیشتری هستند، منجر به افزایش دریافت انرژی و قند و لیپیدهای خون میشوند. بنابراین دکتر محمدزاده توصیه میکند مصرف آنها را محدود کنید. این متخصص در مورد شیرینیهایی که با ژله تزئین میشوند نیز توضیح میدهد که نصف لیوان ژله معمولی 60 کیلوکالری انرژی دارد. بنابراین ژله نیز باعث افزایش کالری شیرینی میشود. دکتر وفا اما معتقد است ژله به تنهایی تراکم کالری بالایی ندارد، با این حال اگر با خامه یا بستنی ترکیب شود، کالری خیلی بالایی پیدامیکند.
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی برای شام است که از مواد اصلی آن میتوان به گوشت، سیب زمینی، پیاز و بِه اشاره کرد. تاس کباب را میتوان با گوشتهای مختلفی از جمله گوشت خورشتی، گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده آماده کرد اما جالب است بدانید که این غذای خوشمزه را حتی میتوان بدون گوشت نیز آماده کرد.