توصیه می شود دسرها حداقل یک ساعت بعد از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسری که میخواهیم مصرف کنیم و شرایط جسمانی و وزنمان متفاوت است. توجه داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعدههای غذایی است.
بهتر است که دسرها در خانه تهیه شوند، زیرا می توانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید. مثلا یک برش ۱۰۰ گرمی کیک ۴۰۰ کالری انرژی دارد، اما بعضی کیک ها مانند کیک ساده اسفنجی چون با روغن کمتری تهیه می شوند، مفیدترند. در ضمن، به شرطی که به فرم پخت کیک آسیبی نرسد، از انواع میوه ها، کشمش و مغزها هم بهره بگیرید.
کربوهیدراتها از مواد مغذی لازم برای بدن هستند که در بسیاری از رژیمها نادیده گرفته میشوند و همین دلیل باعث میشود که افراد تمایل زیادی به خوردن دسر داشته باشند. با اینکه دسرها بهترین جایگزین برای کربوهیدراتها نیستند اما راه مناسبی برای نجات ذهن و جسم شما هستند.
لوبیا سرشار از فیبر است. آنها حاوی مقادیر قابل توجهی از نشاسته مقاوم هستند که می توانند در مدیریت وزن نقش داشته باشند. همچنین دارای فیبرهای نامحلول به نام آلفا گالاکتوزید ها است که ممکن است در بعضی افراد باعث اسهال و گرفتگی عضلانی شود.
هر دو نشاسته مقاوم و آلفا گالاکتوزید ها به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند. پروبیوتیک ها از طریق دستگاه گوارش شما حرکت می کنند تا به روده بزرگ برسند. در آنجا با باکتری های مفید تخمیر می شوند.
تخمیر این فیبرهای سالم باعث تشکیل اسید های چرب کوتاه مدت (SCFA) مانند بوتیرات، استات و پروپیونات می شود که ممکن است سلامت کولون را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
ویتامین ها و مواد معدنی لوبیا :
انواع خوراک لوبیا غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف از جمله مولیبدن، یک المنت اندازه گیری که عمدتا در دانه ها، بذر ها و حبوبات یافت می شود.
فولات به عنوان اسید فولیک یا ویتامین B9 شناخته شده است و مصرف آن مخصوصا در دوران بارداری اهمیت دارد. آهن این ماده معدنی، دارای بسیاری از توابع مهم در بدن شما است و به دلیل فیتات از لوبیا جذب می شود.
فلز مس :
این یک عنصر آنتی اکسیدانی است که برای بدن بسیار مناسب و مفید خواهد بود. به علاوه لوبیا، گوشت، غذاهای دریایی و آجیل بهترین منابع غذایی مس هستند.
منگنز، این ترکیب در بسیاری از غذاها، به ویژه در دانه های کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات وجود دارد. پتاسیم این مواد مغذی ضروری می تواند بر سلامت قلب مفید باشد.
توصیه می شود دسرها حداقل یک ساعت بعد از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسری که میخواهیم مصرف کنیم و شرایط جسمانی و وزنمان متفاوت است. توجه داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعدههای غذایی است.
بهتر است که دسرها در خانه تهیه شوند، زیرا می توانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید. مثلا یک برش ۱۰۰ گرمی کیک ۴۰۰ کالری انرژی دارد، اما بعضی کیک ها مانند کیک ساده اسفنجی چون با روغن کمتری تهیه می شوند، مفیدترند. در ضمن، به شرطی که به فرم پخت کیک آسیبی نرسد، از انواع میوه ها، کشمش و مغزها هم بهره بگیرید.
کربوهیدراتها از مواد مغذی لازم برای بدن هستند که در بسیاری از رژیمها نادیده گرفته میشوند و همین دلیل باعث میشود که افراد تمایل زیادی به خوردن دسر داشته باشند. با اینکه دسرها بهترین جایگزین برای کربوهیدراتها نیستند اما راه مناسبی برای نجات ذهن و جسم شما هستند.
لوبیا سرشار از فیبر است. آنها حاوی مقادیر قابل توجهی از نشاسته مقاوم هستند که می توانند در مدیریت وزن نقش داشته باشند. همچنین دارای فیبرهای نامحلول به نام آلفا گالاکتوزید ها است که ممکن است در بعضی افراد باعث اسهال و گرفتگی عضلانی شود.
هر دو نشاسته مقاوم و آلفا گالاکتوزید ها به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند. پروبیوتیک ها از طریق دستگاه گوارش شما حرکت می کنند تا به روده بزرگ برسند. در آنجا با باکتری های مفید تخمیر می شوند.
تخمیر این فیبرهای سالم باعث تشکیل اسید های چرب کوتاه مدت (SCFA) مانند بوتیرات، استات و پروپیونات می شود که ممکن است سلامت کولون را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
ویتامین ها و مواد معدنی لوبیا :
انواع خوراک لوبیا غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف از جمله مولیبدن، یک المنت اندازه گیری که عمدتا در دانه ها، بذر ها و حبوبات یافت می شود.
فولات به عنوان اسید فولیک یا ویتامین B9 شناخته شده است و مصرف آن مخصوصا در دوران بارداری اهمیت دارد. آهن این ماده معدنی، دارای بسیاری از توابع مهم در بدن شما است و به دلیل فیتات از لوبیا جذب می شود.
فلز مس :
این یک عنصر آنتی اکسیدانی است که برای بدن بسیار مناسب و مفید خواهد بود. به علاوه لوبیا، گوشت، غذاهای دریایی و آجیل بهترین منابع غذایی مس هستند.
منگنز، این ترکیب در بسیاری از غذاها، به ویژه در دانه های کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات وجود دارد. پتاسیم این مواد مغذی ضروری می تواند بر سلامت قلب مفید باشد.