loading...

خرید و فروش

بازدید : 26
پنجشنبه 12 آبان 1401 زمان : 11:19

این کیک ساده نیازبه هم زن برقی وفرندارد.اگرفنجان چینی نداریدتوی قالب کیک یزدی بریزید.مناسب برای بچه هاست.به بچه هافرصت تجربه کردن روبدید

ما در این مطلب قصد داریم یک نوع کیک خاص با شیوه های پخت جدید رو بهتون آموزش بدیم. برای درست کردن این کیک هیجان انگیز نه به قالب کیک نیاز دارید و نه به فر! در واقع با حداقل ابزار و وسایل و تجهیزات قنادی می تونید این کیک رو درست کنید. این کیک، کیک فنجانی تک نفره اس.

کیک فنجانی یه کیک تک نفره اس که همون طور که از اسمش مشخصه داخل فنجون درست میشه. کافیه مایه ی کیک رو درست کنید، داخل فنجون بریزید و بپزید. نکته ی جالب دیگه در مورد کیک فنجونی اینه که برای درست کردن این کیک به فر هم نیاز ندارید!

برای تهیه کیک فنجونی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ و یکسان شوند. برای شروع تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و در حدی که رنگش کرمی شود و پف کند هم می زنیم.

به جای ماست میتوانید از3قاشق غذاخوری آب پرتقال و1قاشق رنده پوست پرتقال استفاده کنیدوگلاب روحذف کنید.

به جای شکرسفیدازشکرسرخ یانیشکرکه سالمترهست استفاده کنید وبرای خوشرنگ ترشدن از1ق مرباخوری پودرکاکائواستفاده کنید.

بااین دستوربافنجان متوسط4عددکیک دارید.

باقالب کیک یزدی کوچک 8عدد کیک دارید.

ازفنجان های شیشه ای استفاده نکنیدامکان شکستنشان زیاداست.

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به کثیف کردن ظرف‌های مختلف نیست. بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و میگذارید تا دم بکشد. به همین سادگی! معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای نحوه پختن استانبولی یا دمی گوجه مجلسی میتوانید سیب زمینی را جدا سرخ کنید و از مقداری گوشت قلقلی سرخ شده هم استفاده کنید.

استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت مرغ، گوشت قرمز و حتی بدون گوشت برای گیاهخواران تهیه کرد. این غذای خوشمزه را در شهرهای مختلف کشور با مواد بسیار متنوعی درست می کنند که شما هم می توانید از مواد غذایی مورد علاقه خود در این غذا استفاده کنید،

برای تهیه استانبولی ساده ابتدا برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب آن زلال شود و بعد روی برنج آب گرم می ریزیم به حدی که تا یک بند انگشت فاصله سطح برنج و روی آب باشد و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه در اندازه متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

این کیک ساده نیازبه هم زن برقی وفرندارد.اگرفنجان چینی نداریدتوی قالب کیک یزدی بریزید.مناسب برای بچه هاست.به بچه هافرصت تجربه کردن روبدید

ما در این مطلب قصد داریم یک نوع کیک خاص با شیوه های پخت جدید رو بهتون آموزش بدیم. برای درست کردن این کیک هیجان انگیز نه به قالب کیک نیاز دارید و نه به فر! در واقع با حداقل ابزار و وسایل و تجهیزات قنادی می تونید این کیک رو درست کنید. این کیک، کیک فنجانی تک نفره اس.

کیک فنجانی یه کیک تک نفره اس که همون طور که از اسمش مشخصه داخل فنجون درست میشه. کافیه مایه ی کیک رو درست کنید، داخل فنجون بریزید و بپزید. نکته ی جالب دیگه در مورد کیک فنجونی اینه که برای درست کردن این کیک به فر هم نیاز ندارید!

برای تهیه کیک فنجونی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ و یکسان شوند. برای شروع تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و در حدی که رنگش کرمی شود و پف کند هم می زنیم.

به جای ماست میتوانید از3قاشق غذاخوری آب پرتقال و1قاشق رنده پوست پرتقال استفاده کنیدوگلاب روحذف کنید.

به جای شکرسفیدازشکرسرخ یانیشکرکه سالمترهست استفاده کنید وبرای خوشرنگ ترشدن از1ق مرباخوری پودرکاکائواستفاده کنید.

بااین دستوربافنجان متوسط4عددکیک دارید.

باقالب کیک یزدی کوچک 8عدد کیک دارید.

ازفنجان های شیشه ای استفاده نکنیدامکان شکستنشان زیاداست.

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به کثیف کردن ظرف‌های مختلف نیست. بعد از این که پیاز، گوجه، رب و سیب زمینی را تفت دادید برنج و آب را در همان قابلمه میریزید و میگذارید تا دم بکشد. به همین سادگی! معمولاً استانبولی پلو با سالاد شیرازی یا ماست سرو میشود. برای نحوه پختن استانبولی یا دمی گوجه مجلسی میتوانید سیب زمینی را جدا سرخ کنید و از مقداری گوشت قلقلی سرخ شده هم استفاده کنید.

استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت مرغ، گوشت قرمز و حتی بدون گوشت برای گیاهخواران تهیه کرد. این غذای خوشمزه را در شهرهای مختلف کشور با مواد بسیار متنوعی درست می کنند که شما هم می توانید از مواد غذایی مورد علاقه خود در این غذا استفاده کنید،

برای تهیه استانبولی ساده ابتدا برنج را چندین مرتبه می شوییم تا آب آن زلال شود و بعد روی برنج آب گرم می ریزیم به حدی که تا یک بند انگشت فاصله سطح برنج و روی آب باشد و اجازه می دهیم تا خیس بخورد.گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه در اندازه متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 271
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 100
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 367
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 755
  • بازدید ماه : 2166
  • بازدید سال : 10327
  • بازدید کلی : 59412
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی